Închiriază mașină Minivan în Chișinău

Alege mașina dorită din lista noastră întreagă

  • Manual

    Manual

  • 2012

  • Diesel

km nelimitați
de la 22 € / zi
de la 26 € /zi

Închirierea unui minivan este o opțiune din ce în ce mai populară pentru călătorii în grupuri mari sau pentru familii care doresc să exploreze împrejurimile în confort. Fie că ai nevoie să închiriezi un minivan pentru o vacanță împreună cu cei dragi sau pentru transportul de persoane la un eveniment, sau pur și simplu ai nevoie de un mijloc de transport mai mare pentru necesitățile tale zilnice, noi avem soluția. La noi găsești mașini de închiriat potrivite pentru orice situație și buget.

Ce este un minivan?

Minivanul este o categorie de autovehicule cu dimensiuni medii spre mari și o configurație spațioasă a interiorului. Aceste vehicule sunt proiectate pentru a oferi o capacitate mare de transport pentru pasageri și, în unele cazuri, pentru încărcătură. Minivanurile au de obicei între 5 și 8 locuri, distribuite pe două sau trei rânduri de scaune, ceea ce le face ideale pentru familii mari sau pentru transportul grupurilor.

Un aspect distinctiv al minivanurilor este înălțimea lor mai mare comparativ cu sedanurile sau hatchback-urile, oferind o poziție de ședere mai înaltă și o vizibilitate îmbunătățită pentru șofer. De asemenea, acestea sunt adesea echipate cu uși culisante laterale pentru un acces ușor în spatele vehiculului, ceea ce este un avantaj în parcările aglomerate sau înguste.

În ceea ce privește performanța, minivanurile sunt concepute mai mult pentru confort și utilitate decât pentru viteza sau agilitatea pe șosea. Ele sunt frecvent echipate cu motoare suficient de puternice pentru a gestiona greutatea suplimentară și pentru a oferi o călătorie lină și confortabilă.

De ce să alegi serviciul de chirie auto minivan de la Bradus.md

Alegerea serviciului de chirie auto pentru un minivan de la Bradus.md poate fi avantajoasă din mai multe motive. Printre acestea se numără prețurile competitive, care oferă un bun raport calitate-preț. De asemenea, compania permite rezervarea fără plata unui avans, ceea ce înseamnă că plata se face doar în momentul preluării mașinii. Un alt aspect important este posibilitatea de predare și preluare a mașinii la Aeroportul Internațional Chișinău.

Rezervă acum minivanul dorit și bucură-te de o experiență de neuitat pe drumurile Moldovei. Contactează-ne pentru a afla mai multe detalii și pentru a-ți asigura minivanul potrivit pentru următoarea ta aventură!