Închiriază Ford în Chișinău

Închiriază orice mașină după marcă și model, vezi întreaga listă de mașini disponibile și sortate după marcă

 • Manual

  Manual

 • 2016

 • Diesel

km nelimitați
de la 25 € / zi
de la 30 € /zi
 • Automat

  Automat

 • 2015

 • Hybrid

km nelimitați
de la 25 € / zi
de la 30 € /zi
 • Automat

  Automat

 • 2018

 • Hybrid

km nelimitați
de la 28 € / zi
de la 34 € /zi
 • Automat

  Automat

 • 2017

 • Hybrid

km nelimitați
de la 28 € / zi
de la 34 € /zi
 • Automat

  Automat

 • 2015

 • Hybrid

km nelimitați
de la 28 € / zi
de la 34 € /zi

Bradus.md - destinația ta de încredere pentru chirie auto în Moldova. Cu o echipă amabilă și profesionistă gata să te servească la cel mai înalt nivel, ne mândrim cu o flotă vastă de mașini de top, cuprinzând mărci recunoscute precum Dacia, Toyota, Kia, Skoda și multe altele. Marca Ford rămâne punctul nostru principal de atracție, reprezentând esența calității și performanței. 

O mașină de marca Ford se distinge prin calitate, inovație și accesibilitate. Încă de la înființarea sa în 1903 de către Henry Ford, compania a pus accent pe producerea de autoturisme fiabile și performante. Inițial, Henry Ford a avut viziunea unui vehicul accesibil tuturor și de atunci, Ford continuă să inoveze în fiecare aspect al designului și tehnologiei auto, păstrându-și misiunea de a îmbunătăți viața oamenilor oferind produse auto de top accesibile tuturor. 

Cu o tradiție solidă în inovație și angajament față de clienți, Ford rămâne un nume de încredere pe piața globală auto.

Descoperă avantajele închirierii unei mașini Ford de la Bradus.md

Există multe motive ca să alegi să închiriezi un Ford de la Bradus.md. Cu o gamă largă de modele disponibile, poți alege mașina care se potrivește cel mai bine nevoilor și preferințelor tale. Luând în chirie auto un Ford de la Bradus.md vei beneficia de următoarele avantaje: 

 1. Experiența de conducere premium. Unul dintre cele mai mari beneficii ale închirierii unui Ford este calitatea superioară a experienței de conducere. Fiecare model Ford este dotat cu caracteristici și tehnologii avansate, care îți permit să te bucuri de fiecare moment petrecut pe drum.
 2. Flotă variată de mașini Ford disponibile pentru chirie. Bradus.md are un parc larg de modele Ford, astfel încât poți alege mașina care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Fie că ai nevoie de un model economic pentru călătoriile în oraș, sau de o mașină de familie, vei găsi cu siguranță ceva potrivit în flota Bradus.md.
 3. Proces simplu de închiriere. Procesul nostru de rezervare și returnare este simplu. Cu un sistem online ușor de utilizat, poți rezerva rapid mașina pe care ți-o dorești. Returnarea este la fel de simplă, cu opțiuni flexibile care se potrivesc nevoilor tale.
 4. Siguranță. La Bradus.md, siguranța este o prioritate esențială. Fiecare vehicul este supus regulat inspecțiilor tehnice minuțioase pentru a asigura funcționarea optimă și siguranța sa. Mai mult decât atât, înainte ca orice mașină să fie predată unui client, aceasta este supusă unui control riguros, verificând fiecare detaliu pentru a garanta că vehiculul oferă cea mai mare siguranță posibilă pentru cel care o conduce.
 5. Servicii personalizate pentru clienți. Echipa noastră dedicată este întotdeauna disponibilă pentru a răspunde la întrebări care pot apărea pe parcursul duratei de închiriere. Ne străduim să oferim fiecărui client o experiență plăcută și fără stres.

Modele populare Ford disponibile pentru închiriere

Bradus.md oferă clienților o varietate de modele Ford pentru închiriere. Fiecare model are caracteristici unice, oferind o experiență de conducere adaptată nevoilor individuale. Îți propunem o mică descriere pentru cele mai închiriate modele Ford; rămâne să alegi și să închiriezi mașina potrivită necesităților tale.

 • Ford C-Max este un model compact. Acest model se remarcă prin designul său practic și universal, oferind locuri pentru pasageri și un spațiu de depozitare generos. Cu opțiuni de motorizare hybrid, eficient din punct de vedere al consumului de combustibil și tehnologii avansate de siguranță, Ford C-Max este o alegere excelentă pentru cei care caută un vehicul potrivit pentru uzul zilnic în oraș sau pentru excursii mai lungi. Ia în chirie Ford C-Max și și bucură-te de eficiența lui.
 • Ford Focus Universal cu motorizare diesel combină eleganța unei caroserii universale cu eficiența consumului de carburant. Cu un design exterior sofisticat, ce oferă o capacitate sporită de încărcare datorită formei sale extinse, această variantă este ideală pentru familiile active sau pentru cei care necesită un spațiu suplimentar fără a compromite performanța. Motorul diesel al acestui model asigură o economie superioară de combustibil, oferind în același timp o tracțiune robustă și o experiență de condus lină. Rezervă Ford Focus Universal și asigură-ți o călătorie fără griji.
 • Ford Fusion este o mașină de familie de dimensiuni medii, concepută pentru a oferi confort și eficiență. Cu un interior spațios și o selecție de caracteristici de confort și tehnologii avansate, Ford Fusion se remarcă prin capacitatea sa de a satisface nevoile unei game variate de conducători auto. Designul său elegant și opțiunea de motorizare hybrid, foarte eficientă fac din Ford Fusion o opțiune populară pentru închiriere în categoria sa.
 • Ford Fusion SE este o variantă a modelului Ford Fusion, care adaugă un nivel suplimentar de caracteristici și rafinament. Cu o atenție sporită la detalii și dotări suplimentare, precum un sistem audio premium și opțiuni de siguranță avansate, Ford Fusion SE oferă o experiență de condus îmbunătățită pentru cei care caută mai mult dintr-o mașină de familie de dimensiuni medii. Este o alegere excelentă pentru cei care doresc un echilibru între lux și funcționalitate la un preț accesibil.

Toate modelele sunt disponibile pentru a satisface nevoile tale de mobilitate, iar optând pentru închiriere auto, nu vei fi nevoit să suporți costuri ridicate asociate cu achiziționarea unei mașini noi.

Chirie auto ieftină cu Bradus.md. Sfaturi practice

Alegând Bradus.md pentru închirierea mașinii tale, transformi procesul într-o experiență simplă și avantajoasă. Prin urmărirea acestor sfaturi, poți găsi o chirie auto ieftină care să îndeplinească nevoile tale fără a compromite calitatea sau siguranța.

 1. Rezervă în avans și beneficiază de tarife speciale. La Bradus.md, promovăm planificarea în avans. Acest sfat este deosebit de valoros dacă plănuiești să închiriezi o mașină în perioada de vârf a sezonului turistic. Cu cât rezervi mai devreme, cu atât ai mai multe șanse să beneficiezi de tarife mai avantajoase.
 2. Beneficii pentru cei care aleg închirieri pe termen lung. La Bradus.md, apreciem loialitatea clienților. Dacă ai nevoie de o mașină pe o perioadă extinsă, oferim prețuri atractive care te vor ajuta să economisești.
 3. Politica clară de combustibil și kilometraj. Transparența este esențială pentru noi. De aceea, clarificăm din start orice detalii legate de kilometrii parcurși sau necesitatea de returnare a mașinii cu rezervorul plin, astfel încât să nu ai surprize pe parcurs.

Alegând Bradus.md, te asiguri că beneficiezi de o chirie auto la un preț avantajos pentru orice model de Ford, dar și de calitate și siguranță. Cu tarifele competitive și ofertele speciale disponibile, poți fi sigur că vei obține cel mai bun raport calitate-preț. 

Încrederea ta este prioritatea noastră!