Închiriază Volkswagen în Chișinău

Închiriază orice mașină după marcă și model, vezi întreaga listă de mașini disponibile și sortate după marcă

 • Automat

  Automat

 • 2016

 • Benzină

km nelimitați
de la 22 € / zi
de la 26 € /zi
 • Automat

  Automat

 • 2017

 • Benzină

km nelimitați
de la 25 € / zi
de la 30 € /zi
 • Automat

  Automat

 • 2019

 • Benzină

km nelimitați
de la 28 € / zi
de la 34 € /zi
 • Automat

  Automat

 • 2019

 • Benzină

km nelimitați
de la 30 € / zi
de la 36 € /zi

BRADUS.md, lider în servicii de chirie auto în Chișinău, își propune să ofere clienților săi servicii de top și mașini fiabile și sigure, asigurându-se că termenii și condițiile sunt cât mai transparente. Parcul auto include o selecție vastă de mașini precum Toyota, Honda și Lexus. De asemenea, avem și renumitul Volkswagen, garantând confort și siguranță pe toată durata călătoriei tale. Toate acestea sunt disponibile la tarife competitive. Astfel, închirierea unei mașini ieftine nu mai este doar un vis, ci o realitate accesibilă fiecărui client.

Volkswagen reprezintă una dintre cele mai emblematice și longevive mărci auto din lume. Cu o istorie ce se întinde pe mai multe decenii, compania germană a revoluționat industria auto prin design-uri inovatoare, tehnologie de vârf și fiabilitate de neegalat. Fie că este vorba de modele legendare sau de modelele moderne, Volkswagen combină ingeniozitatea ingineriei germane cu un stil universal atractiv, oferind o experiență de condus memorabilă.

Chirie auto Volkswagen. Cele mai populare modele

BRADUS.md are o gamă largă de mașini Volkswagen disponibile pentru închiriere. Printre acestea, două modele se remarcă prin popularitatea lor: Volkswagen Jetta și Volkswagen Tiguan. Acestea oferă confort, spațiu și eficiență, ceea ce le face opțiunile ideale pentru călătoriile prin Chișinău și nu numai.

 • Volkswagen Jetta. Acest sedan compact, cu un design elegant, oferă un amestec de eficiență și performanță, fiind perfectă pentru deplasări de afaceri, călătorii urbane sau aventuri de weekend. Cu o interfață ușor de utilizat și un interior spațios, Jetta promite o călătorie plăcută ori de câte ori o conduci. Datorită dimensiunilor sale reduse, Jetta este ușor de parcat chiar și în cele mai aglomerate zone ale Chișinăului. Închiriază Volkswagen Jetta și descoperă ce înseamnă calitatea germană!
 • Volkswagen Jetta SE. O versiune îmbunătățită a modelului Jetta este Volkswagen Jetta SE. Acest model vine cu dotări suplimentare, caracteristici premium și finisaje de lux, care aduc un plus de confort și siguranță. Sistemul de navigație integrat, conectivitatea Bluetooth și camera pentru marșarier sunt doar câteva dintre caracteristicile care fac din Jetta SE o alegere excelentă. 
 • Volkswagen Tiguan 2017. Acest crossover combină un design robust, funcționalitate și spațiu, oferindu-ți tot ceea ce ai nevoie pentru explorarea terenurilor accidentate sau călătoriile în oraș. Cu o serie de dotări moderne și un portbagaj generos, Tiguan 2017 este pregătit pentru orice provocare. Cu un interior spațios și un portbagaj generos, Tiguan 2017 este ideal pentru călătoriile cu familia sau transportul de marfă voluminoasă.
 • Volkswagen Tiguan 2019 disponibil pentru chirie auto pe BRADUS.md se laudă cu inovații de ultimă oră și un design modernizat. Fiind mai spațios și mai eficient decât predecesorul său, acest model promite o performanță de excepție și un nivel de confort ridicat. Oriunde ai călători, fie pe drumuri accidentate în mijlocul naturii sau prin oraș, Tiguan 2019 te va impresiona la fiecare viraj.

Toate aceste mașini sunt disponibile pentru închiriere la BRADUS.md la tarife competitive. Fie ești în Chișinău pentru afaceri sau turism, o mașină Volkswagen este soluția potrivită.

Chirie auto Volkswagen: independență, flexibilitate și confort

Închirierea unei mașini Volkswagen aduce numeroase beneficii, printre care libertatea deplină în alegerea destinației, evitarea dependenței de transportul public și flexibilitatea de a-ți planifica călătoria după bunul plac.

 • Libertatea de a călători fără restricții. Prin închirierea unei mașini Volkswagen beneficiezi de libertatea de a explora diferite destinații turistice la propria ta alegere. Nu sunt restricții legate de orar sau limitări impuse de rutele fixe ale mijloacelor de transport public. Astfel, poți ajunge cu ușurință în locuri pitorești, greu accesibile prin alte mijloace de transport.
 • Independență față de transportul public. Un alt avantaj major este evitarea dependenței de mijloacele de transport public. Acestea pot fi deseori aglomerate și inconfortabile, ceea ce poate genera stres și oboseală. În plus, timpii de așteptare pot fi lungi și neprevizibili. Prin închirierea unei mașini Volkswagen, ai control total asupra timpului tău, putând pleca și ajunge exact când dorești.
 • Flexibilitate în timpul călătoriei. În plus, o mașină închiriată oferă flexibilitate maximă în planificarea itinerariului. Poți schimba destinația sau traseul în orice moment, fără a fi nevoie de rezervări suplimentare. Astfel, dacă găsești un obiectiv turistic interesant pe drum, poți opri oricând pentru a-l vizita.
 • Confort și siguranță. De asemenea, mașinile Volkswagen oferă un nivel înalt de confort, asigurând o călătorie plăcută și relaxantă. Fie că alegi modelul Jetta sau Tiguan, vei beneficia de spațiu generos pentru pasageri și bagaje, precum și de tehnologie avansată pentru siguranță și confort.

Închiriază Volkswagen pe BRADUS.md și beneficiază de servicii premium 

În momentul în care alegi să închiriezi un Volkswagen de pe BRADUS.md, ești întâmpinat cu o serie de beneficii care vor transforma călătoria ta într-o experiență plăcută și fără griji. 

 1. Parc bogat de modele. Primul avantaj îl reprezintă varietatea de modele Volkswagen disponibile pentru închiriere. Fie că ai nevoie de o mașină compactă și economică sau dorești un vehicul mai spațios și luxos, vei găsi cu siguranță modelul potrivit pentru tine.
 2. Confort și siguranță. Volkswagen este cunoscut pentru confortul și siguranța oferite. Mașinile sunt dotate cu tehnologie modernă care facilitează condusul și asigură o călătorie liniștită. În plus, toate vehiculele sunt verificate și întreținute regulat, astfel încât să fie în condiții optime atunci când le preiei.
 3. Tarife accesibile. Închirierea unei mașini Volkswagen de la BRADUS.md nu îți va afecta semnificativ bugetul. Tarifele sunt competitive și transparente, fără costuri ascunse. Ai posibilitatea de a alege perioada de închiriere, pe termen scurt sau lung, iar rezervările anticipate pot beneficia de oferte speciale.
 4. Puncte de preluare și returnare convenabile. BRADUS.md dispune de puncte de preluare și returnare în diverse locații din Chișinău, facilitând astfel accesul la mașinile închiriate. Dacă ajungi în oraș cu avionul, poți prelua mașina chiar de la aeroport, economisind timp și efort.

Rezervă Volkswagen Jetta sau Volkswagen Tiguan de la BRADUS.md, planifică-ți următoarea călătorie sau aventură și descoperă bucuria unei deplasări confortabile și relaxante! Atât calitatea autoturismelor noastre, cât și tarifele accesibile pe care le practicăm te va impresiona plăcut.