Chirie auto clasa business în Chișinău

Alege mașina dorită din lista noastră întreagă

 • Automat

  Automat

 • 2012

 • Diesel

km nelimitați
de la 30 € / zi
de la 36 € /zi
 • Automat

  Automat

 • 2017

 • Hybrid

km nelimitați
de la 30 € / zi
de la 36 € /zi
 • Automat

  Automat

 • 2016

 • Diesel

km nelimitați
de la 35 € / zi
de la 42 € /zi
 • Automat

  Automat

 • 2019

 • Benzină

km nelimitați
de la 35 € / zi
de la 42 € /zi
 • Automat

  Automat

 • 2016

 • Diesel

km nelimitați
de la 40 € / zi
de la 48 € /zi
 • Automat

  Automat

 • 2014

 • Hybrid

km nelimitați
de la 40 € / zi
de la 48 € /zi
 • Automat

  Automat

 • 2016

 • Diesel

km nelimitați
de la 40 € / zi
de la 48 € /zi
 • Automat

  Automat

 • 2016

 • Diesel

km nelimitați
de la 40 € / zi
de la 48 € /zi
 • Automat

  Automat

 • 2017

 • Hybrid

km nelimitați
de la 60 € / zi
de la 72 € /zi

Compania BRADUS oferă spre chirie auto o selecție variată de mașini din clasa business, de la sedanuri luxoase până la crossovere spațioase și elegante, produse de mărci de top, precum Toyota, Lexus, Skoda și altele. Chiria auto clasa business reprezintă o alegere excelentă pentru cei care caută un mod elegant și confortabil de a se deplasa în scopuri de afaceri sau de agrement. 

O mașină din clasa business este mai mult decât doar un mijloc de transport - este un simbol al profesionalismului, eleganței și eficienței!

Ce este o mașină din clasa business?

Mașinile din clasa business reprezintă acel segment al pieței auto care combină luxul cu performanța și eficiența. Cu o atenție sporită la detaliu și o calitate superioară a finisajelor, aceste autoturisme sunt concepute pentru a oferi o experiență de condus excepțională. Cu interioare luxoase, tehnologii de ultimă oră și un design atrăgător, mașinile din clasa business sunt alegerea predilectă a profesioniștilor care doresc să lase o impresie durabilă, care apreciază stilul, confortul și nu în ultimul rând, puterea.

Clasificarea autoturismelor din clasa business se bazează pe criterii precum performanța, confortul și siguranța. Aceste mașini sunt dotate cu tehnologii de ultimă generație atât de infotainment cât și de siguranță. Optând pentru chirie auto mașini clasa business de la BRADUS, beneficiezi de avantaje incontestabile fără a investi în achiziționarea unei mașini.

Ce avantaje oferă chiria auto mașini business de la BRADUS?

Dacă dorești să impresionezi puternic și să te bucuri de confort maxim în timpul deplasărilor, alege cu încredere serviciile de închiriere mașini business BRADUS. A opta pentru închiriere mașină business înseamnă a beneficia de:

 • Eficiență și performanță. Mașinile noastre din clasa business sunt echipate cu motoare puternice și tehnologie avansată pentru a-ți asigura o conducere eficientă și plăcută. Multe din modelele din parcul nostru auto sunt dotate cu motoare hibride, ceea ce micșorează consumul de combustibil și reduce costurile totale pentru închiriere.
 • Confort ridicat. Mașinile din clasa business sunt sinonime cu confortul excepțional. Interiorul spațios este amenajat pentru a oferi un spațiu generos pentru pasageri, fără a sacrifica calitatea materialelor și finisajelor. Tapițeria de calitate superioară nu numai că este plăcută la atingere, dar conferă și o notă de lux și rafinament. Scaunele ergonomic concepute asigură un suport optim pentru corp, reducând oboseala în timpul călătoriilor lungi. Sistemele audio de calitate superioară completează experiența, oferind o audiție clară și plăcută. Toate aceste facilități se combină pentru a crea o călătorie plăcută și relaxantă.
 • Stil și eleganță. Mașinile din clasa business au fost proiectate pentru a impresiona cu siguranță și pentru a face o declarație de stil și eleganță oriunde mergi. Fie că te afli într-un mediu urban sau într-un eveniment special, o mașină din clasa business te va scoate în evidență și va sublinia rafinamentul și gustul tău pentru lux.
 • Profesionalism și reprezentativitate în afaceri. Atunci când ai o întâlnire importantă sau vrei să impresionezi un client, alegerea unei astfel de mașini poate face diferența. Un automobil elegant și rafinat adaugă un nivel suplimentar de profesionalism și reprezentativitate, contribuind la consolidarea imaginii tale în afaceri. Partenerii de afaceri sau clienții vor aprecia efortul tău de a oferi o experiență deplină și rafinată.
 • Eficiența în deplasare. Mașinile din clasa business sunt echipate cu cele mai noi tehnologii, ceea ce le face extrem de eficiente în deplasare. Sistemele avansate de navigație contribuie la accelerarea procesului de planificare a rutelor și reducerea timpului petrecut în trafic. Aceasta înseamnă că vei ajunge la destinație mai rapid și mai puțin stresat, făcând călătoriile de afaceri sau călătoriile personale mai productive și mai plăcute.
 • Economisirea timpului. Faptul că BRADUS este dispus să-ți predea mașina în locația ta preferată, inclusiv la aeroport Chișinău, este o caracteristică care îți va economisi timpul prețios. Nu va trebui să te deplasezi la o agenție de închirieri sau să aștepți să fie gata mașina. Această conveniență adaugă un nivel suplimentar de confort și eficiență la experiența ta de călătorie.
 • Mașini business la preț accesibil. La BRADUS, credem că luxul nu trebuie să vină cu un preț exorbitant. Oferim opțiuni de chirie auto la prețuri accesibile, astfel încât să poți te poți bucura experiența de a conduce o mașină din clasa business fără a te îngrijora de costuri.
 • Opțiuni Diverse. Avem o varietate de modele din clasa business disponibile, astfel încât să ai posibilitatea de a alege vehiculul care se potrivește cel mai bine nevoilor și preferințelor tale.

Alege și închiriază mașina clasa business potrivită cerințelor tale

Cu BRADUS, lider în servicii de chirie auto, nu vei fi niciodată limitat la o singură opțiune. Alege dintr-o gamă largă de mașini din clasa business pentru a se potrivi stilului și nevoilor tale.

 1. Diversitatea mărcilor și modelor. BRADUS, lider în servicii de închiriere auto, îți oferă acces la o gamă largă de mașini din clasa business, astfel încât să poți alege exact ceea ce se potrivește stilului și nevoilor tale. Fie că ești în căutarea eleganței sofisticate a unei mărci precum Toyota sau Mazda, sau preferi rafinamentul european al unui Lexus sau fiabilitatea unei Skoda, opțiunile sunt variate și te ajută să alegi mașina care îți reflectă personalitatea și gusturile. Această diversitate a mărcilor și modelor îți permite să găsești mașina perfectă pentru a face o impresie puternică sau pentru a te bucura de confort în timpul călătoriilor tale.
 2. Opțiuni de caroserie și funcționalități specifice. Fie că ești în căutarea unui sedan spațios pentru întâlniri importante sau a unui crossover confortabil pentru călătorii lungi, avem ceva potrivit pentru tine. Toate mașinile noastre din clasa business vin cu o varietate de dotări specifice, precum navigare GPS, aer condiționat automat și multe altele.

Alegând un model din gama variată de mașini din clasa business oferită de BRADUS, ai libertatea de a personaliza experiența ta de călătorie în funcție de preferințele tale, astfel încât să te simți în largul tău și să ai tot ce ai nevoie pentru a avea parte de o călătorie reușită.

Serviciile chirie auto oferite de BRADUS

BRADUS este un nume recunoscut în lumea serviciilor de chirie auto Chișinău. Compania și-a câștigat reputația oferind servicii de top bazate pe calitate și profesionalism, având totodată condiții și termeni de închiriere transparenți, fără aspecte ascunse. Acest lucru se reflectă în special prin flota variată de mașini din clasa business disponibile.

BRADUS, lider în servicii de chirie auto, oferă mașini din clasa business la prețuri avantajoase. Politica de prețuri a chiriei auto BRADUS este concepută cu gândul la client. Astfel, îți oferim posibilitatea de a închiria o mașină business de top fără a goli portofelul. 

Raportul calitate-preț este un aspect crucial pentru BRADUS. Chirie auto la preț accesibil nu înseamnă compromisuri în ceea ce privește calitatea sau experiența de conducere. Mașinile noastre din clasa business sunt bine întreținute, revizuite regulat, pentru a asigura confort maxim, frumos echipate și gata să-ți aducă o experiența premium de călătorie.

BRADUS pune accent pe asistență și suport pentru clienți. Echipa noastră de profesioniști este mereu pregătită să te ajute, indiferent dacă ai nevoie de informații suplimentare despre vehiculele disponibile sau dorești să rezervi o mașină.

Nu în ultimul rând, opțiunile flexibile de închiriere sunt un alt punct forte al companiei BRADUS. Indiferent dacă ai nevoie de o mașină pentru o zi sau pentru o perioadă mai lungă, poți conta pe noi pentru a găsi soluția potrivită.

Cu BRADUS, închirierea unei mașini din clasa business nu a fost niciodată mai ușoară!