Închiriază mașină SUV în Chișinău

Alege mașina dorită din lista noastră întreagă

 • Automat

  Automat

 • 2014

 • Hybrid

km nelimitați
de la 30 € / zi
de la 36 € /zi
 • Automat

  Automat

 • 2016

 • Diesel

km nelimitați
de la 35 € / zi
de la 42 € /zi

Închirierea unui SUV a devenit o opțiune populară pentru călătorii și exploratori din toate colțurile lumii. SUV-urile oferă un amestec unic de confort, spațiu și universalitate, fiind potrivite pentru diverse tipuri de călătorii, de la excursii în natură până la deplasări urbane zilnice.

Ce este un SUV?

Un automobil cu caroserie de tip SUV (Sport Utility Vehicle) este un tip de autovehicul care combină elemente ale mașinilor de teren și ale autoturismelor. Caroseria SUV-urilor este de obicei mai înaltă și mai spațioasă, oferind un habitaclu confortabil și spațios pentru pasageri și bagaje. Deși inițial au fost concepute pentru performanță off-road, SUV-urile moderne sunt din ce în ce mai orientate către confort și eficiență, fiind populare în rândul familiilor și persoanelor care caută un vehicul practic și sigur pentru utilizarea zilnică.

Caracteristicile distinctive ale unui SUV

Printre caracteristicile distinctive ale unui SUV se numără:

 • Capacitate ridicată de trecere pe teren accidentat. Multe SUV-uri sunt dotate cu tracțiune integrală (4WD sau AWD), ceea ce le face potrivite pentru drumuri neasfaltate sau condiții meteo dificile.
 • Caroserie înaltă și gardă la sol ridicată. Aceste caracteristici oferă un avantaj în condusul pe teren accidentat, facilitând trecerea peste obstacole mici și oferind șoferului o vizibilitate îmbunătățită.
 • Spațiu interior generos. SUV-urile sunt apreciate pentru spațiul lor interior larg, care oferă confort pentru pasageri și capacitate mare de încărcare.
 • Universalitate. SUV-urile sunt potrivite atât pentru utilizare urbană, cât și pentru aventuri off-road sau călătorii în condiții dificile.

Cum să alegi SUV-ul potrivit pentru închiriere?

Alegerea unui SUV potrivit pentru închiriere implică câteva aspecte de luat în considerare pentru a-ți ușura procesul de selecție:

 • Stabilește bugetul. Înainte de toate, determină cât ești dispus să cheltuiești pentru o mașină închiriată. Acest lucru îți va ajuta să restrângi opțiunile la cele care se încadrează în bugetul tău.
 • Evaluează nevoile de spațiu. Gândește-te la numărul de persoane care vor călători cu tine și la cantitatea de bagaje pe care o vei avea. SUV-urile sunt disponibile în diferite dimensiuni, de la modele compacte la variante foarte spațioase.
 • Ia în considerare tipul de drumuri pe care vei călători. Dacă planifici să conduci pe teren accidentat sau în condiții meteo dificile, un SUV cu tracțiune integrală ar putea fi o alegere mai bună.
 • Consumul de combustibil. SUV-urile variază considerabil în ceea ce privește eficiența consumului de combustibil. Modelele mai mici și cele hibride sau cu motor diesel pot oferi economii semnificative la combustibil.
 • Caracteristici suplimentare. Gândește-te la caracteristicile care sunt importante pentru tine, cum ar fi sistemul de navigație, controlul climatic, sistemele de asistență pentru șofer și confortul interior.

Sfaturi pentru chirie auto SUV 

 • Rezervări anticipate. Pentru a obține cele mai bune tarife, este recomandat să faci rezervările cu cât mai mult timp înainte.
 • Informează-te despre opțiunile de asigurare pentru a te asigura că ești acoperit în caz de accident sau daune.
 • Verificarea SUV-ului înainte de plecare. Inspectează vehiculul pentru eventuale daune și asigură-te că toate funcțiile sunt în stare bună de funcționare.
 • Regulile locale de circulație. Familiarizează-te cu regulile de circulație și restricțiile specifice zonei în care vei călători.
 • Asigură-te că ai un permis de conducere valid și că întrunește toate condițiile companiei de închirieri auto.

De ce să închiriezi un SUV de la Bradus.md?

La Bradus, ne mândrim cu oferirea de prețuri competitive, un avantaj cheie pentru clienții noștri. Tarifele noastre accesibile, cu opțiuni flexibile de închiriere atât pe termen scurt, cât și pe termen lung, sunt adaptate pentru a se potrivi bugetului fiecărui client.

Ne asigurăm că flota noastră de vehicule este întotdeauna în condiții excelente, pentru siguranța și confortul clienților noștri. Fiecare SUV din parcul auto este bine întreținut, curat și pregătit pentru a vă oferi o călătorie plăcută și fără griji.

Punem un accent deosebit pe serviciile excepționale pentru clienți. Procesul nostru simplu de rezervare și asistența continuă reflectă angajamentul nostru pentru satisfacția clienților, asigurând o experiență de închiriere plăcută și eficientă. Politica noastră transparentă și flexibilă în ceea ce privește rezervările, anulările și asigurările transformă Bradus.md într-o alegere de încredere pentru clienți. Transparența noastră în termeni și condiții vizează eliminarea oricărui stres asociat cu închirierea unui vehicul.

Oferim de asemenea opțiuni adiționale convenabile, cum ar fi scaune pentru copii sau alte accesorii, pentru a îmbunătăți și mai mult experiența de călătorie a clienților noștri.

Vizitează Bradus.md pentru a găsi mașina de închiriat perfectă pentru următoarea ta aventură. Fie că planifici o excursie în natură, o călătorie de afaceri sau o escapadă urbană, avem vehiculul potrivit pentru fiecare nevoie și buget. Rezervă acum o mașină SUV și pornește la drum în siguranță.