Închiriază Hyundai în Chișinău

Închiriază orice mașină după marcă și model, vezi întreaga listă de mașini disponibile și sortate după marcă

 • Automat

  Automat

 • 2016

 • Hybrid

km nelimitați
de la 30 € / zi
de la 36 € /zi
 • Automat

  Automat

 • 2016

 • Benzină

km nelimitați
de la 35 € / zi
de la 42 € /zi
 • Automat

  Automat

 • 2016

 • Diesel

km nelimitați
de la 35 € / zi
de la 42 € /zi

Marca Hyundai se evidențiază prin calitate, fiabilitate și inovație. Aceste caracteristici fac din Hyundai o alegere populară în domeniul de chirie auto. Bradus.md oferă o gamă vastă de modele Hyundai, satisfăcând astfel cerințele tuturor clienților. 

Hyundai a fost fondată în 1967 și a avut un parcurs impresionant de dezvoltare și creștere. De la începuturile sale ca producător de mașini mici și economice, Hyundai și-a extins treptat portofoliul pentru a include modele de înaltă calitate și tehnologic avansate. Brandul Hyundai a câștigat o reputație solidă prin faptul că produce automobile durabile, confortabile și la preț accesibil.

Beneficiile închirierii unui Hyundai de la Bradus.md

Închirierea unei mașini Hyundai de la Bradus.md aduce pentru clienți o serie de beneficii semnificative, precum:

 • Acces la vehicule de încredere. Mașinile Hyundai sunt cunoscute pentru calitatea și fiabilitatea lor. Prin închirierea unei mașini Hyundai, clienții se pot bucura de un mijloc de transport de încredere, care reduce riscul de a rămâne în pană sau de a întâmpina probleme mecanice pe drum.
 • Design atractiv și elegant. Mașinile Hyundai se disting prin designul lor modern și atrăgător. Optarea pentru chirie auto Hyundai înseamnă călătorii cu stil și eleganță, lăsând o impresie puternică oriunde mergi.
 • Confort și tehnologie modernă. Automobilele Hyundai sunt echipate cu tehnologii moderne care aduc un nivel ridicat de confort. Acestea includ sisteme de divertisment avansate, conectivitate și caracteristici ergonomice, care fac călătoria mai plăcută și mai distractivă.
 • Costuri de întreținere și combustibil accesibile. Costurile de întreținere și combustibil pentru mașinile Hyundai sunt mai accesibile în comparație cu alte mărci. Acest lucru face ca închirierea unei mașini Hyundai să fie o opțiune financiară atractivă pentru cei care nu doresc să suporte costurile de închiriere unei mașini pe termen lung.
 • Suport tehnic. Bradus.md oferă un serviciu de închiriere de înaltă calitate, garantând că fiecare experiență de închiriere este lipsită de griji și plăcută pentru clienți. Suportul tehnic și asistența în caz de probleme asigură că clienții se simt în siguranță și sprijiniți pe tot parcursul închirierii.
 • Adaptabilitate pentru diverse nevoi și preferințe. Bradus oferă o gamă variată de modele, de la mașini compacte economice la SUV-uri luxoase, astfel încât clienții pot găsi cu ușurință vehiculul perfect pentru deplasările zilnice la serviciu sau pentru excursii mai lungi, personalizând astfel experiența de închiriere pentru a se potrivi cu fiecare stil de viață.

Top 3 cele mai închiriate automobile Hyundai

Hyundai oferă o gamă variată de modele, fiecare având caracteristici și avantaje unice, satisfăcând astfel nevoile și preferințele diverse ale clienților. În continuare, te invităm să descoperi câteva dintre cele mai populare modele Hyundai și motivele pentru care ar putea fi alegeri excelente pentru diferite tipuri de călătorii și experiențe de conducere.

 • Hyundai Sonata este un sedan mediu, cunoscut pentru eleganța sa, designul său aerodinamic și grila frontală modernă, care îi conferă un aspect sofisticat. Interiorul oferă o cabină spațioasă și confortabilă, cu materiale de înaltă calitate și tehnologii de ultimă generație, inclusiv un sistem de infotainment avansat.
 • Hyundai Santa Fe este un SUV de dimensiuni medii care se remarcă prin designul său elegant și aspectul robust. Acest model oferă un interior spațios și confortabil, cu materiale calitative și dotări tehnologice avansate. Hyundai Santa Fe oferă și o varietate de sisteme de siguranță și asistență la șofat pentru a vă asigura că călătoriți în siguranță. 
 • Hyundai Tucson este un SUV compact care impresionează oriunde apare. Aspectul său sportiv include o grilă frontală îndrăzneață și linii fluide. Interiorul oferă un spațiu bine organizat și tehnologii intuitive. Cu capacități de manevrare ușoară și caracteristici de siguranță avansate, Tucson este potrivit atât pentru oraș, cât și pentru aventuri în afara drumurilor asfaltate.

Rezervă un Hyundai potrivit necesităților tale

Bradus.md pune accent pe servicii personalizate pentru clienți. Echipa de profesioniști este dispusă să te ajute să-ți alegi mașina potrivită pentru viitoarea ta călătorie, astfel încât acesta să corespundă tuturor cerințelor tale. Apelând la serviciile de închirieri auto de la Bradus și rezervând un automobil din timp, poți beneficia de prețuri avantajoase.

Rezervarea unei mașini Hyundai la Bradus.md este un proces simplu și convenabil. Poți să ne contactezi telefonic sau poți face rezervarea online în doar câțiva pași simpli, ceea ce îți oferă libertatea de a alege și de a închiria un vehicul la orice oră.

Pentru a efectua o rezervare auto pe website-ul Bradus.md, procesul poate fi urmat în următorii pași simpli:

 1. Selectarea vehiculului. În prima etapă, accesând pagina ”Chirie auto după marcă” selectezi marca Hyndai și alegi tipul de vehicul dorit. Poți selecta dintr-o varietate de opțiuni, cum ar fi clasa din care face parte mașina, prețul pentru mașină, tipul de carburant, tipul de caroserie. 
 2. Alegerea perioadei. După alegerea vehiculului, trebuie să introduci detaliile călătoriei, cum ar fi datele de început și de sfârșit ale perioadei de închiriere. Ai posibilitatea de a închiria un autovehicul pentru o perioadă scurtă, chiar și o zi sau pentru o perioadă îndelungată.
 3. Alegerea opțiunilor suplimentare. În această etapă, ai opțiunea de a adăuga servicii suplimentare la rezervarea ta, cum ar fi asigurarea suplimentară, scaune pentru copii.
 4. Completarea informațiilor personale. Trebuie să furnizezi informații personale necesare pentru rezervare, cum ar fi numele și detalii de contact.
 5. Confirmarea rezervării. În ultima etapă, trebuie să accepți termenii și condițiile de închiriere și să confirmi rezervarea. Este important să verifici termenii și condițiile de chirie auto și să te asiguri că ai înțeles acești termeni.

Hyundai se dovedește a fi o alegere excelentă pentru cei care caută un vehicul fiabil, confortabil și economic. Explorează acum Bradus.md pentru a descoperi oferta noastră de închirieri Hyundai și transformați călătoriile dumneavoastră în aventuri memorabile. Nu rata ocazia de a conduce o mașină de top la prețuri accesibile. 

Contactează-ne astăzi pentru a rezerva Hyundai-ul perfect pentru nevoile tale!