Închiriază Honda în Chișinău

Închiriază orice mașină după marcă și model, vezi întreaga listă de mașini disponibile și sortate după marcă

 • Automat

  Automat

 • 2010

 • Diesel

km nelimitați
de la 25 € / zi
de la 30 € /zi
 • Automat

  Automat

 • 2012

 • Diesel

km nelimitați
de la 25 € / zi
de la 30 € /zi
 • Automat

  Automat

 • 2014

 • Diesel

km nelimitați
de la 35 € / zi
de la 42 € /zi
 • Automat

  Automat

 • 2016

 • Diesel

km nelimitați
de la 40 € / zi
de la 48 € /zi

Dacă te afli în Chișinău, sau urmează să sosești aici, și ai nevoie de o mașină de închiriat pentru a-ți satisface nevoile de transport, Bradus.md îți pune la dispoziție o gamă diversă de automobile Honda, cu numeroase beneficii care te vor convinge să alegi acest brand de încredere. 

Închirierea unei mașini Honda prin Bradus.md îți propune următoarele avantaje:

 • Fiabilitate și siguranță garantată de Honda. Honda este renumită pentru fiabilitatea și siguranța vehiculelor sale. Atunci când închiriezi o mașină Honda prin Bradus.md, te poți bucura de tehnologie avansată și sisteme de siguranță inovatoare încorporate în fiecare automobil. Aceste caracteristici includ sisteme avansate de frânare, airbag-uri multiple și asistență la menținerea benzii de rulare, ceea ce face călătoria ta să fie mai sigură și mai relaxantă. Performanța excelentă a mașinilor Honda și consumul redus de combustibil asigură o călătorie fără griji și economisirea de bani pe termen lung.
 • Confort și spațiu generos cu Honda. Mașinile Honda se remarcă prin designul ergonomic și interiorul spațios, care oferă un mediu relaxant și plăcut pentru pasageri. Indiferent dacă călătorești în scop de afaceri sau într-o vacanță în familie, vei aprecia confortul oferit de mașina Honda. Aceste vehicule sunt dotate cu accesorii și dotări de ultimă oră, precum sisteme audio de înaltă calitate, sisteme de climatizare, navigație GPS și opțiuni de conectivitate pentru dispozitivele tale.
 • Gamă diversă de automobile Honda disponibile pentru chirie auto. Bradus.md îți oferă o gamă variată de automobile Honda pentru închiriere, astfel încât să poți alege cea mai potrivită variantă pentru nevoile tale. Cele mai populare modele pentru chirie auto sunt modele Honda CRV și Honda CRV-3.

De ce să închiriezi o mașină Honda prin Bradus.md?

Bradus.md se remarcă prin servicii de închiriere auto de înaltă calitate, adaptate nevoilor tale. Acesta nu este doar un simplu furnizor de autovehicule, ci un partener de încredere care înțelege și se adaptează nevoilor specifice ale fiecărui client. Iată câteva dintre avantajele de a alege Bradus.md pentru închirierea unei mașini Honda:

 • Diverse opțiuni pentru închiriere. Bradus.md oferă flexibilitate în termeni de durată a închirierii, adaptându-se nevoilor clienților. Fie că ai nevoie de o mașină pentru o zi pentru întâlniri rapide în oraș, sau pentru o perioadă mai lungă, cum ar fi o vacanță extinsă sau un proiect de afaceri, Bradus.md se asigură că ai acces la vehiculul potrivit pentru exact perioada de timp de care ai nevoie.
 • Rezervare rapidă a mașinii. Procesul de rezervare la Bradus.md este conceput să fie rapid și simplu, economisind timpul clienților. Aceasta înseamnă un proces simplificat, de la alegerea mașinii până la finalizarea contractului, totul fiind gândit pentru a-ți economisi timp și a reduce stresul.
 • Tarife competitive. Bradus.md oferă prețuri accesibile, cu opțiuni de tarifare flexibile adaptate nevoilor clienților. Mai mult, există oferte speciale pentru închirieri pe termen lung, ceea ce face serviciul lor extrem de atractiv pentru clienții care au nevoie de un vehicul pentru o perioadă extinsă.
 • Condiții de închiriere transparente și fără plăți ascunse. Transparența este un punct cheie pentru Bradus.md. Contractele de închiriere sunt clare și directe, fără clauze ascunse sau costuri suplimentare neașteptate, asigurând astfel că clienții știu exact la ce să se aștepte în termeni de costuri și condiții.
 • Asistență din partea echipei Bradus.md. Pe parcursul perioadei de închiriere echipa Bradus.md este disponibilă pentru a oferi asistență, fie că este vorba de o problemă tehnică cu mașina, întrebări legate de contract sau orice alte situații neprevăzute. Aceasta asigură clienților un sentiment de siguranță și suport constant.

Cum poți închiria Honda în Chișinău prin intermediul Bradus.md?

Procesul de închiriere a unei mașini Honda prin Bradus.md este simplu și eficient și se rezumă la următorii 3 pași:

 1. Accesarea site-ului și explorarea gamei de mașini Honda. Primul pas implică accesarea ușoară și intuitivă a site-ului Bradus.md. Aici, poți naviga printr-o gamă diversă de mașini de diverse clase și categorii, fiecare listată cu informații detaliate, precum caracteristicile vehiculului, consumul de combustibil, opțiunile de confort, și chiar recenzii de la alți utilizatori. Aceasta îți permite să alegi mașina care se potrivește cel mai bine nevoilor lor, fie că este vorba de un model economic pentru deplasări în oraș sau unul mai spațios pentru excursii.
 2. Selectarea perioadei și locației de ridicare. După ce ai ales mașina potrivită, următorul pas este să selectezi perioada pentru care ai nevoie de mașină, precum și locația de unde dorești să o ridici. Bradus.md oferă serviciu de livrare a automobilului închiriat chiar de la Aeroportul Internațional Chișinău, facilitând accesul rapid la vehicul imediat după sosirea ta în oraș.
 3. Completarea formularului de rezervare. Ultimul pas în procesul de închiriere este completarea formularului de rezervare online. Acest proces nu numai că este simplificat pentru a facilita o experiență fluidă și accesibilă, dar este și conceput cu cea mai mare atenție pentru securitatea și confidențialitatea datelor tale personale. Va trebui să introduci informații de bază, cum ar fi numele, telefonul de contact și preferințele tale de comunicare.

Alege Honda de la Bradus.md. Cu fiabilitatea, siguranța, confortul și diversitatea oferite de brandul Honda, împreună cu serviciile de închiriere de calitate ale Bradus.md, vei avea o experiență de călătorie excepțională în Chișinău și prin Moldova.

Rezervați acum Honda și pornește-ți aventura cu încredere!