Închiriază Kia în Chișinău

Închiriază orice mașină după marcă și model, vezi întreaga listă de mașini disponibile și sortate după marcă

 • Automat

  Automat

 • 2017

 • Benzină

km nelimitați
de la 30 € / zi
de la 36 € /zi
 • Automat

  Automat

 • 2016

 • Hybrid

km nelimitați
de la 30 € / zi
de la 36 € /zi
 • Automat

  Automat

 • 2016

 • Hybrid

km nelimitați
de la 35 € / zi
de la 42 € /zi

La Bradus.md, îți oferim ocazia unică de a închiria o mașină Kia la prețuri avantajoase, asigurându-ți o experiență plăcută de chirie auto. Fie că ai nevoie de o mașină de închiriat pentru o călătorie de afaceri, o escapadă de weekend, sau pur și simplu pentru deplasări zilnice în oraș, flota noastră diversificată de mașini Kia este pregătită să îndeplinească toate cerințele tale.

Kia este un producător de automobile sud-coreean, cunoscut pentru fabricarea de vehicule sigure, eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil și cu un design modern. Fondată în 1944, Kia a evoluat de la producția de biciclete și motociclete la una dintre cele mai importante mărci de automobile la nivel global. Modelele lor variază de la mașini mici, ideale pentru oraș, până la SUV-uri robuste și vehicule hybride inovatoare. Kia se distinge prin tehnologii avansate și interioare confortabile, punând accent pe siguranță și durabilitate. 

Beneficii de la chirie auto Kia 

Optarea pentru o mașină în chirie Kia vine cu o serie de avantaje semnificative care îți pot îmbunătăți experiența de condus. Iată câteva dintre aceste beneficii:

 • Calitate și fiabilitate. Mașinile Kia sunt cunoscute pentru calitatea și fiabilitatea lor. Acestea sunt produse cu materiale de înaltă calitate și sunt proiectate pentru a rezista la uzură.
 • Eficiența consumului de combustibil. Multe dintre modelele Kia sunt eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, ceea ce înseamnă economii suplimentare în timpul călătoriilor. Iar opțiunile Kia Hybrid sunt potrivite pentru cei care doresc să se deplaseze ecologic, nu doar să economisească bani.
 • Siguranță. Mașinile Kia sunt dotate cu o diverse caracteristici de siguranță, care asigură un nivel sporit de siguranță și care te vor proteja pe tine și pe pasagerii tăi.

Avantaje specifice ale închirierii unei mașini de la Bradus

 • Diversitatea modelelor. Bradus.md oferă o gamă variată de modele, permițându-ți să alegi exact tipul de mașină care se potrivește nevoilor tale, fie că este vorba de un sedan pentru deplasări de afaceri sau un SUV spațios pentru excursii cu familia ori prietenii.
 • Prețuri competitive. Unul dintre cele mai mari avantaje ale automobilelor Kia este raportul excelent calitate-preț, iar Bradus.md oferă aceste vehicule la prețuri avantajoase, făcând închirierea accesibilă pentru toate bugetele.
 • Mașini bine întreținute. Fiecare mașină Kia disponibilă pentru închiriere la Bradus.md este bine întreținută și verificată regulat pentru a asigura siguranța și confortul tău maxim.
 • Servicii excelente. Echipa de la Bradus este prietenoasă și profesionistă, gata să te ajute să găsești mașina potrivită pentru nevoile tale.
 • Condiții de închiriere simplificate. Procesul de închiriere este simplu și direct, fără birocrație inutilă, ceea ce înseamnă că poți avea rapid mașina de care ai nevoie.
 • Transparență. La Bradus termenii și condițiile de închiriere sunt transparente și nu conțin plăți ascunse. Citește cu atenție acești termeni și asigură-te că ai înțeles toate condițiile, dacă ai neclarități, contactează-ne și echipa noastră îți va răspunde la întrebări. 
 • Flexibilitate în termeni de închiriere. Fie că ai nevoie de o mașină pentru o zi, o săptămână sau mai mult, Bradus.md oferă opțiuni flexibile de închiriere pentru a se adapta programului tău.
 • Rezervare din timp. La Bradus poți beneficia de oferte speciale în cazul rezervării din timp, așadar, dacă dorești un preț atractiv sau vrei să te asiguri că mașina dorită va fi disponibilă în momentul potrivit, mai ales dacă urmează să călătorești în timpul sezonului de vârf, rezervează mașina din timp!

Cele mai închiriate mașini Kia 

Kia, renumită pentru fiabilitatea și stilul său modern, a devenit o alegere populară în rândul clienților de servicii de închirieri auto datorită automobilelor sale variate, care răspund diferitelor nevoi și preferințe. Din toate modelele Kia, disponibile pentru închiriere auto se remarcă următoarele:

 • Kia Sportage, un SUV compact, reprezintă combinația perfectă între designul modern și performanța de încredere. Cu un exterior atrăgător și un interior spațios, Sportage oferă confort pentru toți pasagerii săi. Dotat cu tehnologie avansată și sisteme de siguranță de top, acest model asigură o experiență de conducere sigură și plăcută. Kia Sportage este potrivit atât pentru deplasările de rutină prin oraș, cât și pentru explorarea împrejurimilor.  Închiriază Kia Sportage de la Bradus.md și călătorește confortabil prin Moldova.
 • Kia Optima, un sedan elegant și rafinat, este alegerea perfectă pentru cei care caută un echilibru între stil și eficiență. Vehiculul este echipat cu tehnologii și sisteme de siguranță, asigurând o călătorie liniștită. Potrivit pentru călătorii de afaceri sau pentru deplasări urbane, Kia Optima Hybrid se distinge prin performanța sa impresionantă și consumul redus de combustibil. Pentru a simți diferența pe care o oferă Kia Optima, accesați Bradus.md și închiriați acest sedan.

Prin urmare, dacă ești în căutarea unei mașini de închiriat, Bradus este o opțiune excelentă. Serviciul nostru de chirie auto este flexibil și adaptabil, gândit să răspundă nevoilor tale. Alege Bradus.md pentru închirierea următoarei tale mașini Kia și bucură-te de o călătorie confortabilă și stilată, indiferent de destinație!