Închiriază Lexus în Chișinău

Închiriază orice mașină după marcă și model, vezi întreaga listă de mașini disponibile și sortate după marcă

 • Automat

  Automat

 • 2012

 • Hybrid

km nelimitați
de la 25 € / zi
de la 30 € /zi
 • Automat

  Automat

 • 2016

 • Hybrid

km nelimitați
de la 30 € / zi
de la 36 € /zi
 • Automat

  Automat

 • 2014

 • Hybrid

km nelimitați
de la 40 € / zi
de la 48 € /zi
 • Automat

  Automat

 • 2017

 • Hybrid

km nelimitați
de la 60 € / zi
de la 72 € /zi

Bradus este lider în domeniul închiriere auto Chișinău, propunând o gamă variată de mașini din clasa business, inclusiv mașini Lexus. Lexus este o marcă de mașini de lux cu o reputație deosebită pentru calitatea sa excepțională, inovație și atenție la detalii. Această marcă face parte din grupul Toyota și s-a impus ca un nume de referință în industria auto, iar închirierea unei mașini Lexus îți va aduce numeroase avantaje. 

Mașinile Lexus impresionează prin designul elegant și rafinat, cu liniile lor fluide și proporții armonioase, evidențiindu-se în trafic indiferent de modelul ales. Fiecare model Lexus este produs cu materiale de înaltă calitate, iar interiorul este conceput cu atenție, oferind un nivel de confort și lux fără egal. Scaunele cu finisaje din piele, panourile din lemn și tehnologiile avansate sunt doar câteva din caracteristicile care definesc Lexus.

Lexus se remarcă și prin angajamentul său pentru durabilitate și mediu, dezvoltând tehnologii de propulsie hibridă pentru a reduce consumul de carburanți, reducând astfel amprenta de carbon.

Lexus este, de asemenea, recunoscut pentru inovația sa tehnologică. Modelele sale sunt echipate cu cele mai recente sisteme de asistență la conducere, infotainment de ultimă generație și motoare puternice, care oferă performanțe excepționale și economie de combustibil. Fie că este vorba despre un sedan sau un SUV, Lexus oferă o gamă variată de opțiuni pentru a satisface gusturile și necesitățile fiecărui client.

Top 3 mașini pentru chirie auto Lexus

Lexus devine din ce în ce mai popular în domeniul închirierii auto datorită combinației de stil, confort și performanță. Te invităm să descoperi cele mai populare modele de Lexus, disponibile pentru chirie.

 1. Lexus CT200 este un model compact și elegant care s-a bucurat de popularitate în rândul celor care doresc o mașină de închiriat potrivită pentru oraș. Cu un design atractiv și un interior luxos, CT200 oferă o experiență de conducere confortabilă și eficientă din punct de vedere al consumului de combustibil. Este echipat cu un motor hibrid care combină puterea unui motor pe benzină cu eficiența unui motor electric. Acest lucru face ca CT200 să fie o opțiune excelentă pentru cei care doresc să închirieze o mașină Lexus pentru deplasările zilnice în oraș sau pentru o escapadă de weekend.
 2. Lexus ES este un sedan din clasa business care se remarcă prin stilul său sofisticat și confortul interior. Este o alegere populară pentru cei care călătoresc în scopuri de afaceri sau pentru cei care doresc să se bucure de un confort deosebit în timpul călătoriilor lungi. ES dispune de motoare puternice și o suspensie bine ajustată, asigurând un condus lin și relaxant.
 3. Lexus NX 300H este un SUV compact care îmbină eficiența unui motor hibrid cu designul atractiv și spațiul generos. Este potrivit pentru cei care doresc să închirieze un SUV confortabil pentru călătorii în familie sau aventuri în afara orașului. NX 300H oferă o tracțiune integrală și o serie de caracteristici de siguranță avansate, ceea ce îl face potrivit pentru explorarea terenurilor variate. Interiorul său bine finisat și dotările de lux creează un mediu prietenos și confortabil pentru pasageri.

De ce să alegi Bradus.md pentru închirierea unui Lexus

Bradus.md se distinge prin faptul că oferă o flotă variată de modele Lexus pentru închiriere. Fie că ești în căutarea unui sedan elegant sau a unui SUV, vei găsi cu siguranță un model Lexus care să se potrivească preferințelor și nevoilor tale. 

Totodată, oferim prețuri competitive și pachete de închiriere flexibile pentru a satisface nevoile tuturor clienților. Aceasta înseamnă că poți găsi oferte avantajoase pentru închirierea unei mașini Lexus. Cu opțiuni variate, cum ar fi perioadele de închiriere scurte sau lungi, Bradus.md se asigură că ai libertatea de a alege cea mai potrivită opțiune pentru tine. 

Recomandări pentru o experiență plăcută de închiriere a unei mașini Lexus

Pentru a te bucura de o experiență plăcută închiriind o mașină Lexus, este important să urmezi câteva recomandări esențiale. În primul rând, verifică starea mașinii înainte de plecare, atent la orice daune sau zgârieturi, și raportează-le personalului Bradus.md pentru a evita neînțelegerile la returnarea vehiculului. Asigură-te că toate documentele sunt în ordine și mașina funcționează perfect. De asemenea, respectă regulile de circulație și limitele de viteză, evitând astfel amenzi sau accidente. Menține curățenia mașinii pe parcursul închirierii, pentru a preveni costuri suplimentare. 

Cum să închiriezi un Lexus de la Bradus.md

Închirierea unui Lexus de la Bradus.md poate fi divizată în cinci pași simpli și clari:

 1. Navigarea și accesarea secțiunii specifice: inițial, navighează pe pagina web Bradus.md și accesează secțiunea "Chirie auto după marcă", dedicată închirierii de mașini Lexus.
 2. Alegerea modelului și setarea detaliilor închirierii: aici, poți alege modelul Lexus dorit, perioada pentru care dorești să închiriezi mașina, și locația de preluare, fie biroul Bradus.md, fie Aeroportul Internațional Chișinău.
 3. Completarea formularului de rezervare: următorul pas este completarea unui formular de rezervare cu datele tale personale. Bradus asigură securitatea și confidențialitatea acestor informații.
 4. Citirea și acceptarea termenilor și condițiilor: este esențial să citești cu atenție și să accepți termenii și condițiile de închiriere stabilite de Bradus.md înainte de a confirma rezervarea.
 5. Preluarea mașinii și bucurarea călătoriei: în final, preiei mașina Lexus de la locația stabilită și te bucuri de confortul și eleganța acesteia în călătoriile tale.

Alegând să închiriezi o mașină Lexus de la Bradus.md, vei beneficia de o experiență de înaltă calitate. Personalul calificat și prietenos al companiei garantează că vei primi mașina în condiții impecabile și că vei avea toate informațiile necesare pentru a te bucura de călătorie la cel mai înalt standard. 

Rezervă acum Lexus-ul dorit pentru a te asigura că este disponibil când ai nevoie!