Închiriază Mazda în Chișinău

Închiriază orice mașină după marcă și model, vezi întreaga listă de mașini disponibile și sortate după marcă

 • Automat

  Automat

 • 2012

 • Diesel

km nelimitați
de la 30 € / zi
de la 36 € /zi
 • Automat

  Automat

 • 2016

 • Diesel

km nelimitați
de la 35 € / zi
de la 42 € /zi

Dacă ești în căutarea unui serviciu de închiriere auto de încredere în Chișinău, atunci ești în locul potrivit la Bradus.md. Noi îți oferim o gamă variată de mașini de închiriat, printre care renumitele automobile Mazda. 

Marca Mazda este cunoscută la nivel global pentru inovația și calitatea superioară a autovehiculelor sale. Fondată în Japonia, Mazda a devenit sinonim cu performanța, fiabilitatea și designul avangardist. Designul distinctiv Mazda captează esența mișcării, reflectând dinamismul și eleganța prin fiecare linie și curbă a mașinilor sale. Aceste vehicule nu doar arată spectaculos, dar oferă și o experiență de condus captivantă și intuitivă. Mazda se angajează, de asemenea, în inovații de siguranță, cu tehnologii avansate care protejează șoferii și pasagerii. Sistemele lor de asistență pentru șofer, precum monitorizarea unghiului mort și frânarea automată de urgență, sunt proiectate pentru a oferi o siguranță maximă pe drum.

Închiriază mașina Mazda și bucură-te de următoarele avantaje:

Închirierea unui automobil oferă mai multe avantaje semnificative, precum:

 • Confort. Mașinile Mazda sunt concepute pentru a oferi confort în timpul deplasării. Scaunele sunt confortabile, iar interiorul este elegant și bine finisat. Ele au o suspensie bine echilibrată, care oferă o călătorie lină și o manevrabilitate excelentă.
 • Motorizare puternică și eficientă. Întrucât autovehiculele Mazda sunt echipate cu motoare puternice și eficiente, vei putea călători confortabil economisind pe carburanți.
 • Siguranță. Mașini Mazda sunt echipate cu o varietate de caracteristici de siguranță active și pasive, care vă ajută să vă protejați pe dumneavoastră și pe pasageri în cazul unui accident.
 • Flexibilitate în program. Închirierea unei mașini Mazda îți permite să călătorești după propriul program, fără a depinde de orarele transportului public sau de disponibilitatea taxiurilor. Acest avantaj este deosebit de util în zonele slab acoperite de transportul public.
 • Testarea unui anumit model. Închirierea unui automobil Mazda îți oferă ocazia de a conduce modelul dorit înainte de a-l achiziționa. Un test drive obișnuit este prea scurt pentru a reuși să-ți formezi o opinie concludentă, pe când închirierea unei mașini pentru câteva zile îți oferă șansa de a înțelege dacă acest model ți se potrivește.
 • Evitarea uzurii propriului vehicul. Pentru călătorii lungi sau dificile, închirierea unei mașini poate proteja mașina personală de uzură și kilometraj excesiv.
 • Soluții temporare. Închirierea unui vehicul este o soluție practică în situații temporare, cum ar fi atunci când mașina personală este în service sau când ai nevoie de un tip specific de vehicul pentru un eveniment special.

De ce să închiriezi Mazda de la Bradus.md? 

Cu Bradus.md, procesul de închiriere auto în Chisinau devine o experiență simplă și plăcută, deoarece noi oferim servicii de top: 

 • Mașini de închiriat în stare impecabilă. Întrucât siguranța clienților noștri este prioritatea noastră, toate automobilele din flota Bradus sunt întreținute cu cea mai mare grijă și atenție la detalii. Mașinile noastre sunt regulat verificate, astfel încât să te simți în siguranță.
 • Proces de închiriere simplificat. Suntem dedicați să facem procesul de închiriere cât mai ușor și mai eficient posibil. Poți rezerva online, prin telefon sau direct la sediul nostru, iar documentele necesare vor fi pregătite rapid pentru a te ajuta să pleci pe drum în cel mai scurt timp.
 • Tarife competitive. Oferim tarife competitive pentru închirierea mașinilor noastre Mazda, astfel încât să poți beneficia de servicii de înaltă calitate la prețuri accesibile. 
 • Livrare și returnare flexibile. Oferim opțiuni flexibile pentru livrarea și returnarea mașinilor noastre în locații convenabile pentru tine, inclusiv la Aeroportul Internațional Chișinău.
 • Oferte speciale. Rezervă un automobil din timp și poți beneficia de oferte speciale. În plus, rezervând din timp poți alege dintr-o gamă diversă de automobile, asigurându-te că modelul dorit va fi disponibil în momentul potrivit, în special dacă intenționezi să călătorești în sezon aglomerat.

Fie că ești în Chișinău pentru afaceri sau pentru a explora frumusețile Moldovei, închirierea unei mașini Mazda de la serviciul nostru de chirie auto este cea mai bună alegere pentru mobilitate și confort. Rezervă acum mașina dorită și bucură-te de o experiență de închiriere auto plăcută și fără griji.