Închiriază Renault în Chișinău

Închiriază orice mașină după marcă și model, vezi întreaga listă de mașini disponibile și sortate după marcă

 • Manual

  Manual

 • 2014

 • Diesel

km nelimitați
de la 22 € / zi
de la 26 € /zi
 • Automat

  Automat

 • 2017

 • Diesel

km nelimitați
de la 30 € / zi
de la 36 € /zi
 • Automat

  Automat

 • 2017

 • Diesel

km nelimitați
de la 30 € / zi
de la 36 € /zi

Dacă ești în căutarea unei mașini de închiriat în Chișinău, Renault este o alegere excelentă. La Bradus, oferim pentru închiriere mașini Renault, care se vor potrivi atât nevoilor tale cât și bugetului tău. Avem mașini pentru toate ocaziile, de la mașini cu caroserie sedan potrivite pentru oraș până la SUV-uri spațioase pentru familie și aventuri în afara orașului.

Renault este o companie franceză de automobile cu o istorie de peste 120 de ani, fiind unul dintre cei mai mari producători de automobile din lume. Compania este cunoscută pentru mașinile sale fiabile, eficiente, confortabile și accesibile. Renault are, de asemenea, o reputație excelentă, câștigată datorită calității produselor sale, făcând din închirierea unei mașini de această marcă o experiență plăcută.

De ce să închiriezi Renault de la Bradus?

Închiriind o mașină Renault de la Bradus, poți fi sigur că vei beneficia de următoarele:

 • Diversitate. Fie că ai nevoie de o mașină compactă pentru deplasări rapide prin oraș, sau de un vehicul mai spațios pentru călătorii lungi, gama noastră de mașini la procat satisface orice necesitate.
 • Mașini bine întreținute. Siguranța și confortul clienților noștri sunt prioritățile noastre. De aceea, toate mașinile de închiriat Renault sunt riguros verificate și întreținute. Cu Renault, te vei bucura de o călătorie fără griji, fiind sigur că vei avea o experiență de închiriere plăcută și fără probleme. 
 • Fiabilitate. Renault este cunoscut pentru mașinile sale fiabile. Acest lucru te asigură că mașina închiriată va fi în stare de funcționare în timpul călătoriei tale.
 • Servicii excelente. Echipa de asistență Bradus este prietenoasă și utilă și va face tot posibilul să te ajute să găsești mașina potrivită pentru nevoile tale, fiind disponibilă totodată pentru a te ajuta cu eventuale întrebări sau solicitări.
 • Prețuri competitive. Oferim prețuri accesibile pentru închirierea auto. Acest lucru face ca Renault să fie o opțiune accesibilă pentru orice călător. Înțelegem că fiecare călătorie este unică, de aceea, oferim soluții flexibile de închiriere auto, de la mașini în chirie pe termen scurt până la opțiuni pe termen lung, toate la prețuri avantajoase.
 • Chirie auto simplă și rapidă. Procesul nostru de rezervare este simplu și rapid, realizabil online în doar câteva clicuri, printr-un apel telefonic sau prin orice altă metodă confortabilă pentru tine. 

Top 3 mașini de închiriat marca Renault de la Bradus.md

 • Renault Scenic - un hatchback spațios și confortabil

Una dintre cele mai închiriate mașini este Renault Scenic - un automobil potrivit pentru familii sau grupuri care călătoresc împreună. Acest model se distinge printr-un interior spațios și confortabil, oferind totodată o experiență de condus relaxantă. Dotat cu tehnologii moderne și sisteme de siguranță avansate, Renault Scenic este alegerea perfectă pentru cei care doresc un echilibru între confort și funcționalitate. Arendează Renault Scenic și începe-ți călătoria în Chișinău!

 • Renault Kadjar - un SUV compact, perfect pentru familii

Un alt model popular de mașină de închiriat este Renault Kadjar - un SUV care impresionează prin designul său elegant și performanță. Ideal pentru explorarea orașului sau pentru escapadele pe drumurile Moldovei, Kadjar oferă un amestec de stil și confort. Cu un spațiu generos de depozitare, este alegerea potrivită pentru călătorii în orice condiții. Închiriază Renault Kadjar pentru o experiență de neuitat pe drumurile Moldovei!

 • Renault Talisman - eleganță și tehnologie de vârf

Un alt model din topul mașinilor închiriate este Renault Talisman. Acest model se remarcă prin eleganța sa sofisticată și tehnologia de vârf. Cu un interior rafinat și dotări tehnologice avansate, Talisman oferă o experiență de condus de neegalat. Acest sedan este perfect pentru clienții care doresc o combinație de lux, confort și performanță de înalt nivel. Optează pentru chirie auto cu Renault Talisman la Bradus.md, la cel mai bun preț.

Fie că alegeți Renault Scenic, Kadjar sau Talisman, Bradus.md vă oferă cele mai bune opțiuni pentru chirie auto în Chișinău. Cu mașini bine întreținute, servicii de calitate și prețuri accesibile, suntem aici pentru a vă asigura că fiecare călătorie este perfectă. Rezervați acum mașina Renault preferată și porniți în aventura dumneavoastră moldovenească cu Bradus.md!