Închiriază Skoda în Chișinău

Închiriază orice mașină după marcă și model, vezi întreaga listă de mașini disponibile și sortate după marcă

 • Manual

  Manual

 • 2013

 • Benzină

km nelimitați
de la 25 € / zi
de la 30 € /zi
 • Automat

  Automat

 • 2016

 • Diesel

km nelimitați
de la 40 € / zi
de la 48 € /zi

Pentru orice călătorie, fie o escapadă de weekend sau o nevoie profesională, alegerea unui vehicul confortabil, sigur și eficient este esențială. Bradus.md îți oferă șansa de a experimenta toate acestea închiriind una dintre cele mai fiabile mașini de închiriat: Skoda. Aici poți alege să închiriezi Skoda atât din clasa econom, cât și din clasa business.

Skoda, o marcă de automobile cunoscută pentru fiabilitatea, inovația și calitatea excelentă, a devenit sinonimă cu calitatea și accesibilitatea în industria auto. Originară din Republica Cehă, Skoda a evoluat de-a lungul decadelor, combinând designul elegant și modern cu tehnologia avansată și performanța durabilă. Mașinile Skoda sunt proiectate pentru a oferi o experiență de conducere confortabilă, sigură și eficientă, făcându-le o alegere populară pentru închiriere auto.

Avantajele închirierii unei mașini Skoda

Închirierea unei mașini Skoda oferă o serie de avantaje semnificative, potrivite pentru o gamă largă de călători, de la profesioniști în afaceri până la turiști sau familii. Iată câteva dintre cele mai importante beneficii:

 • Confort și Spațiu. Modelele Skoda sunt cunoscute pentru interiorul lor spațios și confortabil.
 • Eficiență de Combustibil. Skoda se distinge prin eficiența combustibilului, ceea ce înseamnă economii semnificative pe termen lung, mai ales pe distanțe lungi.
 • Fiabilitate. Fiind un brand recunoscut pentru durabilitatea și fiabilitatea sa, închirierea unei mașini Skoda înseamnă mai puține griji în ceea ce privește posibilele probleme mecanice sau alte defecțiuni.
 • Tehnologie Modernă. Skoda integrează tehnologii moderne, inclusiv sisteme de navigație avansate, conectivitate smartphone și funcții de siguranță de ultimă oră, care îmbunătățesc experiența de conducere și siguranța pe drum.
 • Siguranță. Skoda pune un accent mare pe siguranța pasagerilor, oferind dotări de siguranță de top care cresc nivelul de protecție în caz de accident.
 • Flexibilitate în călătorie. Având o mașină închiriată, ai libertatea de a explora destinații la propria alegere și ritm, fără a depinde de transportul public sau de disponibilitatea taxiurilor.

Modele populare Skoda disponibile pentru închiriere

Skoda Octavia redefinește conceptul de mașină compactă, oferind un spațiu surprinzător de generos, potrivit pentru călătoriile de familie. Cu un interior bine gândit și un portbagaj spațios, Octavia se potrivește perfect atât pentru escapadele de weekend cât și pentru deplasările zilnice. Echipată cu tehnologie modernă și sisteme de siguranță avansate, această mașină asigură confort și siguranță pentru toți pasagerii. Rezervă acum o Skoda Octavia de la Bradus.md și bucură-te de următoarea călătorie!

Skoda Superb este definită de un amestec armonios de eleganță și confort, fiind o alegere excelentă pentru cei care caută o mașină de dimensiuni medii. Interiorul său spațios și finisajele de înaltă calitate creează un mediu rafinat și relaxant. Performanța impresionantă și eficiența combustibilului completează experiența premium oferită de Superb. Închiriază Skoda Superb de la Bradus.md și pregătește-te pentru următoarea deplasare!

De ce să închiriezi Skoda de la Bradus.md?

 • Oferte personalizate pentru tine

Bradus.md înțelege că fiecare călătorie este unică, așa că oferim pachete de închiriere flexibile, adaptate nevoilor tale. Indiferent dacă ai nevoie de o mașină pentru o zi, o săptămână sau mai mult, avem soluția perfectă.

 • Simplu și Rapid

Procesul de închiriere este rapid și simplu. Vizitează site-ul nostru, alege modelul Skoda dorit și completează formularul de rezervare. Echipa noastră te va contacta pentru a finaliza detaliile și în cel mai scurt timp vei fi pe drum!

 • Arenda auto la preț accesibil

La Bradus.md, ne angajăm să oferim tarife accesibile fără a compromite calitatea sau confortul, asigurându-te că fiecare călătorie este atât economică, cât și plăcută. În plus, oferim termeni și condiții transparente, fără costuri ascunse.

Explorează Bradus.md pentru a rezerva mașina potrivită pentru următoarea ta călătorie. Indiferent de destinația aleasă, cu o Skoda de la Bradus.md, drumul tău va fi întotdeauna o plăcere!